Kabeljauw met kaas en kruiden

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smeer de kabeljauwfilet aan beide zijden in met mosterd. Doe de vis dan in een magnetronschaal en beleg hem met plakjes tomaat. Strooi er vervolgens een theelepel Italiaanse kruiden over. Hierna verdeel je de uiringen erover en tot slot de plakjes kaas. Doe magnetronfolie over de schaal en verwarm de kabeljauwschotel - 10 minuten op de hoogste stand - in de magnetron.

Kabeljauw met kaas en kruiden is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept