Kabeljauw met kruimelkorst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de kabeljauwfilet in een ovenschaal (lichtjes met olie besmeerd). Bestrooi met vers gemalen peper en grof zeezout en besprenkel met wijn en olijfolie. Meng de broodblokjes met olijfolie en verdeel ze over de vis. Zet de vis een kwartiertje in de oven bij 220ºC. tot de kruimelkorst mooi goud/bruin gekleurd is en de vis nèt gaar is (de gaartijd van de vis is een beetje afhankelijk van de dikte van de filet).

Kabeljauw met kruimelkorst is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Warm appeldessert met hazelnoot-kruimelkorst
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Warm appeldessert met hazelnoot-kruimelkorst
0 min
Bekijk recept
Kabeljauw met kruimelkorst
0 min
Bekijk recept
Bosbessen-kwarktaart
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept