Kabeljauw met mosterdkaassaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 175°C. Bind de visbouillon met het maïszetmeel. Voeg de mosterd, het citroensap en de geraspte kaas toe en roer goed. Voeg vervolgens de gebakken champignons en de garnalen toe. Breng op smaak met peper en zout. Leg de kabeljauw in een vuurvaste schotel en overgiet met de saus. Plaats ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. p.p. 190 kcal.

Kabeljauw met mosterdkaassaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkool met mosterdkaassaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met mosterdkaassaus
0 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept