- Snijd de ui in 8 of meer smalle partjes, het witte en het licht groene van de prei in smalle ringen, de paprika in smalle reepjes en de courgette en tomaten in blokjes. Pers de knoflook uit.
- Verhit, bij voorkeur in een wok, de olie en voeg alle groenten toe. Laat alles, onder voortdurend roeren en omscheppen, circa 5 minuten zachtjes bakken. Voeg knoflook en wat zout en peper toe.
- Vermeng de wijn met de mosterd en roer het door de groenten. Breng alles opnieuw aan de kook.
- Doe daarna de gehele inhoud van de pan over in een ovenvaste schaal.
- Wrijf de kabeljauwfilets in met peper en zout en leg ze op het groentebedje.
- Leg het deksel op de schaal of dek het af met aluminiumfolie.
- Plaats de schaal in het midden van de tot 220 graden voorverwarmde oven.
- Reken op een oventijd van circa 14 minuten. Dien het gerecht in de ovenschaal op. **tip:** - U kunt er een fijne aardappelpuree bij geven maar eventueel zelf afgebakken stokbrood past er ook uitstekend bij."}}