Kabeljauw op Schiedamse wijze

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kabeljauwfilet schikken op een beboterde ovenplaat en kruiden met peper, zout en een weinig witte wijn overgieten, gemalen kaas of een plakje kaas bovenop de vis leggen en in een voorverwarmde oven plaatsen.( oven 180°C) Eventueel kan men op de vis ook nog een plakje ananas leggen en daarna de kaas erover doen.(persoonlijke keuze) Voor de saus: witte wijnsaus maken en jenever toevoegen volgens smaak. Voor het opdienen de saus laten opkoken en het pocheervocht van de vis toevoegen, afwerken met enkele klontjes boter (van het vuur weg onder roeren.) Alles op een bord schikken en serveren met puree of pasta.

Kabeljauw op Schiedamse wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept