Kabeljauw op Vlaamse wijze

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui in ringen snijden. De bodem van een met boter ingesmeerde vuurvaste schotel beleggen met de uiringen, de tijm en het laurierblad. Daarop de vis schikken met op iedere moot een schijf citroen (ontpit en geschild tot op het vruchtvlees). Overgieten met de wijn. De rest van de boter, in vlokjes, op de vis leggen. 10 à 15 minuten laten smoren in een matig warme oven (170 graden). Serveren in de ovenschotel. Opdienen met gekookte aardappelen, bestrooid met de gehakte peterselie.

Kabeljauw op Vlaamse wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept