Kabeljauw op z'n Engels

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de citroen in schijven. Was de peterselie en droog ze. Paneer de kabeljauwfilets à l'anglaise. Smelt de boter in een pan en als ze heet is leg er voorzichtig de vis in en sauteer deze 6 minuten aan elke kant, zodat hij mooi goudbruin is. Als de vis klaar is leg hem op een voorverwarmde dienschaal. Leg op elk stuk een rondje boter maître d'hôtel, een schijfje citroen en een toefje peterselie. ** Maître d'Hôtel Boter: 250 gram boter peterselie 8 gram zout 1 gram peper 1/4 citroen Was de peterselie en hak een flinke eetlepel fijn. Roer de boter zacht en voeg de peterselie, het zout, de peper en het sap van de 1/4 citroen toe. Meng het goed zodat er een homogene pasta ontstaat.

Kabeljauw op z'n Engels is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met makreel en gepocheerd ei
Bekijk recept
Makreel, spinazie en knoflooktoast
Bekijk recept
Engels Vruchtenbrood (high Tea)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Engels-ontbijt-eitje
20-30 min -
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept