Kabeljauw pannetje met kaas

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de kabeljauw of witte vis in de overschoteltjes. Verwarm de over voor op 200°C gedurende 10 tal minuutjes. Meng in een kommetje apart de cheddarkaas samen met 4 eetlepel graanmosterd en 1 eetlepel dijonmosterd. Goed mengen, geleidelijk de room toevoegen en voorzichtig mengen tot een stevig papje. Tomaten fijn trancheren. Leg de tomaten schijfjes op de kabeljauw, en smeer er boven op de kaaspasta. Werk af met nog een beetje geraspte kaas, mag ook gryère zijn. Zet in de oven op 180°C en laat zo'n 20 tal minuutjes bakken (naargelang de dikte van de vis). Check na 15 min eventjes de vis zoniet laat hem maar langer in de oven

Kabeljauw pannetje met kaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept