Kabeljauw uit de microgolfoven met mosterdsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de prei schoon en snijd hem in dunne ringen. Verdeel de preiringen over de bodem van een magnetronschaal. Wrijf de kabeljauw in met citroensap, zout en peper en leg de vis op de prei. Sprenkel de vermout en 1 eetlepel water erover. Verwarm de kabeljauw afgedekt ca. 6-8 minuten in de magnetron op 600 watt. Schenk het vocht van de vis in een kommetje en klop met een garde de mosterd en Becel pro.activ erdoor tot een mooi licht gebonden saus ontstaat. Breng de saus op smaak met zout en peper. Verdeel de kabeljauw en prei over twee borden en schep de saus erover. Lekker met gekookte krielaardappeltjes en een frisse salade.

Kabeljauw uit de microgolfoven met mosterdsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept