Kabeljauw uit de oven

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg een vel bakpapier op de bakplaat en bestrijk het lichtjes met (olijf)olie. Schik er 4 met peper en zout gekruide kabeljauw-filets op van elk 150 gr. Meng 3 eetlepels olie met 2 verkruimelde sneetjes witbrood (zonder korst), 2 eetlepels gehakte peterselie, het sap van 1/2 citroen, 1 gehakt knoflookteentje en 1 theelepel gedroogde tijm. Verdeel dit over de visfilets en druk lichtjes aan. Zet de vis 10 tot 12 minuten in het midden van de oven, op 175° C. Lekker met een gemengde groene salade (aangemaakt met citroenvinaigrette) en gebakken aardappelen.

Kabeljauw uit de oven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept