Bestrooi de stukken vis met zout en peper en strooi op elke bovenkant wat peterselie. Pak ze in met de rauwe ham, eerst een plak in de breedte en dan een tweede plak in de lengte. Breng ruim water voor de pasta aan de kook. Voeg een snuifje zout en een scheutje olijfolie aan het water toe. Rasp de courgette grof. Kook de penne beetgaar, giet ze af en spoel ze onder koud water na. Bak de vispakketjes eerst met de mooie kant naar onder in een pan met antiaanbaklaag. Keer ze na een paar minuten om. Bak ze tot de ham mooi knapperig is. Roerbak ondertussen de courgette in de olijfolie. Voeg een teentje geperste knoflook toe en het citroensap. Roer er de dille doorheen en dan de penne en laat het weer even goed warm worden. Serveer de pakketjes met de courgettepasta en strooi er wat parmezaanse kaas over.
Kabeljauw-hampakketjes met courgettepasta is een recept van Jerryke's Cuisine