Kabeljauw-ovenschotel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C). Vet een ovenschaal in met Becel voor koken, (roer)bakken en braden. Was de tomaten en snijd ze in stukken. Maak de witte kool schoon en snijd hem in reepjes. Maak de prei schoon en snijd hem in ringen Pers de teentjes knoflook uit en vermeng dit met de gesneden groenten en de kruiden. Verhit 2 theelepels Becel Voor koken, (roer)bakken en braden. Wacht tot de grote bellen verdwenen zijn en smoor de groenten ca. 8 minuten. Leg de kabeljauwmoten in de ovenschaal en schep het groentenmengsel er overheen. Voeg eventueel nog wat vocht toe. Besprenkel de visschotel met een beetje Becel voor koken, (roer)bakken en braden. Dek de schotel af en bak hem ca. 30 minuten. Lekker met rijst en gemengde sla. Ook lekker met aardappelpuree. Tip: In plaats van kabeljauw kun je ook koolvis gebruiken.

Kabeljauw-ovenschotel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept