Kabeljauw-paprikaschotel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de paprika’s uitlekken en pureer ze met behulp van een staafmixer of keukenmachine. Hak de koriander fijn. Meng de koriander met de kookroom door de paprikapuree. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Snijd de kabeljauw in grote stukken. Vet een ovenschaal in met een beetje olie. Leg de stukken kabeljauwfilet en de aardappelschijfjes in de schaal en schenk de paprikapuree erover. Bak de schotel in ca. 20 minuten gaar. Geroosterde paprika’s zijn in een pot verkrijgbaar in de supermarkt. Je kunt paprika’s ook makkelijk zelf roosteren: houd ze boven een gasvlam tot ze zwartgeblakerd zijn. Laat ze enigszins afkoelen en verwijder het zwarte vel en de zaadlijsten. - Voor een feestelijker recept kun je ook zalmfilet gebruiken.
- Koriander heeft een vrij uitgesproken smaak. Voor een neutraler recept kun je ook peterselie gebruiken.

Kabeljauw-paprikaschotel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-paprikaschotel met varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignon-paprikaschotel
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Champignon Paprikaschotel
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Paprikaschotel
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept