Kabeljauwfilets met dillesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de vis goed af en dep deze droog. Bestrooi de vis met zout en peper. Verwarm ondertussen de oven voor op 200°C. Vet een oven- schaal in en leg hierin de in ringen gesneden ui. Daarop legt U de moten vis en hierover heen gaat de uitgeperste knoflook. De room wordt vermengd met zout, peper, dille, mosterd en wat citroensap. Verdeel hierna deze saus over de vis en zet deze 20-25 minuten in de oven totdat de vis gaar is. Serveer de schotel met plakken citroen erop en desnoods een takje peterselie. Bij dit gerecht kun U prima doperwtjes en worteltjes serveren met bijvoorbeeld rijst of puree.... Het geheel wordt nog lekkerder wanneer U de doperwten en worteltjes opbakt tesamen met een uitje en wat dille er door heen.

Kabeljauwfilets met dillesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in dillesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde schol met dillesaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Gebakken aubergines à la Méditerranée
30 min-
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenhutspot met kabeljauw
30 min-
Bekijk recept