Kabeljauwhaasje met dilleboter

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de kruidenboter de dag voordien: meng de gehakte dille (hou enkele takjes opzij voor het garneren) met 120 g zachte boter, de anijsli-keur, peper en zout. Rol de boter in de vorm van een boomstronkje, rol in versheidfolie en bewaar in de koelkast. De dag zelf: kruid de vis met peper en zout, rol in wat bloem en braad 5 min. langs elke zijde goudbruin in de resterende boter. Serveer de kabeljauwhaasjes met een schijfje dilleboter en garneer met een takje dille. Dien dit gerecht op met aardappelpuree en in boter ge-smoorde venkel.

Kabeljauwhaasje met dilleboter is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sliptong en papillotte
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met zalm en dilleboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïskolf met ansjovis-dilleboter
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Komkommersandwiches met dilleboter
30 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept