Kalflapjes met mozzarella en tomaat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd elk kalfslapje in twee, peper en zout de lapjes. Zet een pan op het vuur met een lepel olijfolie erin en laat er een klontje boter in uitsmelten, bak het vlees op een hoog vuur gedurende 30 seconden per kant en leg apart.
- Laat de fijngehakte sjalot aanfruiten in wat olijfolie in een pannetje, voeg dan de geperste look toe en laat dan nog eventjes verder bakken, voeg de in stukken gesneden tomaten toe en kruid met tijm en suiker, laat de tomaten op een hoog vuur al hun vocht verliezen (een kwartiertje) .
- Leg de kalfslapjes naast elkaar in een geoliede platte schotel, bedek het vlees met de tomatensaus en leg op elk lapje een dun schijfje mozzarella, bestrooien met gemalen parmezaan en onder de hete grill schuiven.
- Serveren met een goede risotto met groenten, gebakken aardappelen of pasta.

Kalflapjes met mozzarella en tomaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapje met asperges en basmatirijst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca met salie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met spinazie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes Met Abrikoos
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept