Kalfs met een ananas-tomatensaus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf het kalfsvlees in met het gemberpoeder, de koriander en peper en zout naar smaak. Verhit de boter in een braadslede (geschikt voor oven en vuur) en fruit de ui met de knoflook 5 min. Braad het vlees in het bakvet rondom bruin. Neem hem uit de braadslede en roer de tomatenpuree, de inhoud van het blikje ananasstukjes en 2 dl heet water erdoor. Leg het vlees weer terug en zet de braadslede in een voorverwarmde oven (200°C). Braad het vlees in +/- 40 min. net gaar. Schep regelmatig wat van de saus over het vlees. Neem het vlees uit de oven en laat het +/- 15 minuten onder aluminiumfolie rusten. Bind de saus met de met water losgeroerde maïzena. Lekker met aardappelpuree en knapperige roergebakte prei.

Kalfs met een ananas-tomatensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip met kruidenboter onder het vel en gevuld witloof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle Geschnetzeltes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolpuree met bieslook
15 min Bijgerecht
Bekijk recept