Kalfsfricandeau met lentegroenten

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en fruit hierin de ui en de bleekselderij. Voeg de peterselie en knoflook toe en bak het vlees hierin rondom mooi bruin. Giet er bij het keren van het vlees steeds een scheutje witte port of medium sherry bij. Voeg de groenten met de pesto en de gepelde tomaten na 20 minuten bij het vlees. Breng op smaak met peper en zout en stoof zachtjes 25 minuten. Snijd het vlees in plakken en schep de saus erover. Lekker met tagliatelle, rijst of aardappelpuree.

Kalfsfricandeau met lentegroenten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met lentegroenten en zeevruchten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met lamsham en lentegroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rozemarijntoast met vitello
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met truffel-peterselievulling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept