Kalfsfricassee op grootmoeders wijze

3 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor het vlees Kruid het vlees met peper en zout. Verhit de boter in een pan en laat de kalfsfricassee kort bakken op een hoog vuur. Bestrooi het vlees met bloem en laat nog even doorbraden tot ook de bloem bruin wordt. Voeg vervolgens de kalfsbouillon, het water, het takje tijm en het laurierblad toe en laat het geheel nog 45 minuten stoven op een klein vuurtje. Snijd de champignons fijn en rol het gehakt tot bolletjes. Voeg alles bij het geheel en laat het nog 15 minuten stoven. Breng op smaak met peper en zout en voeg er het sap van een halve citroen aan toe. lekker met gekookte rijst.

Kalfsfricassee op grootmoeders wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Met Kerrie
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept