Kalfsgebraad met Spaanse saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kleur het vlees in de hete vetstof, voeg hierbij de in stukken gesneden uit, wortel, selder, tomaat, 1/2 teentje knoflook, laurier en tijm. Laat dit alles eventjes meefruiten en bestrooi met versgemalen peper (en zout); Blus met een 1/2 glas water, plaats het deksel op de pan en laat het vlees gaar stoven, terwijl zo nodig af en toe een weinig water toegevoegd wordt; Neem het gebraad uit de pan, snijd het vlees in plakken en schik het op een schotel; Pers de saus met een houten lepel door een zeef, giet deze over het vlees of dien afzonderlijk op. Smakelijk!

Kalfsgebraad met Spaanse saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met witte wijn en oesterzwammen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met jonge worteltjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello Tonnato I
Hoofdgerecht
Bekijk recept