Kalfsgebraad met uitjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder het vet van het gebraad. Maak de uitjes schoon en laat wat van de erg smaakvolle groene stengels hangen. Schil de wortelen, snijd boven- en onderkant af en was ze. Laat een beetje olijfolie opwarmen in een stoofpan en braad het gebraad aan alle kanten aan. Haal het vervolgens uit de pot en leg het op keukenpapier. Doe de uitjes en worteltjes in de kookpot en laat 5 minuutjes fruiten. Haal ze uit de pot en laat uitlekken. Gooi het vet weg. Los de fond in een glas water op. Leg het gebraad terug in de kookpot. Giet er een half glas witte wijn en de opgeloste fond over. Open de kookpot Laat 45 minuten op een zacht vuur braden. Als de helft van de kooktijd voorbij is, voegt u de groenten toe en draait u het gebraad om. Leg het op de dienschotel. Leg er de groenten rond. Houd warm. Hak de helft van het tuiltje kervel fijn en voeg toe aan de saus. Proef en kruid indien nodig. Dien deze saus apart op. Een recept van Paule Neyrat

Kalfsgebraad met uitjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met witte wijn en oesterzwammen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met jonge worteltjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello Tonnato I
Hoofdgerecht
Bekijk recept