Kalfskotelet met picklesaus.

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en snipper hem fijn,reinig de boontjes en kook ze beetgaar in kokend gezouten water,giet ze af en laat ze schrikken onder kouid stromend water. Snij de aardappelen in de vorm van tonnetjes(= kasteelaardappelen draaien),kook ze beetgaar in gezouten water,giet ze af en laat ze even drogen. Bak de kalfskoteletten gaar in bruisende boter. Voeg de pickles toe aan het braadvocht,blus met een scheutje cognac of whisky,voeg de room toe en laat efkes opkoken Bak de boontjes met fijngesnipperde ui in de blonde boter,kruid met peper en zout. Strooi de peterselie over de kasteelaardappelen. Schik de kotelet op het bord en lepel er wat picklesaus over. Werk af met de boontjes en de kasteelaardappelen.

Kalfskotelet met picklesaus. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensspiering met picklesaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfskotelet met Normandische room en calvados
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade Voor Kalfskotelet.
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept