Kalfskotelet met pistachenoten en broccoli

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De koteletten mooi gaar en goudbruin bakken in de boter. Kruiden met peper en zout, uit de pan nemen en warm houden.
- De braadbodem deglaceren met de kalfsfond en de room, op smaak brengen met de anijslikeur en tot op de gewenste dikte laten inkoken. Bijkruiden naar smaak.
- De pistachenoten fijnhakken en door de saus roeren.
- Ondertussen de broccoli gaarkoken in gezouten water en afgieten.
- Het vlees op warme borden schikken, overgieten met de saus. Serveren met de broccoli en met kroketten.

Kalfskotelet met pistachenoten en broccoli is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfskotelet met Normandische room en calvados
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marinade Voor Kalfskotelet.
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskotelet In Portsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept