Kalfskoteletten gevuld met salie en prosciutto

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Doe de ham in de keukenmachine. Voeg de citroenrasp en 1 eetlepel citroensap toe. Bewaar de andere citroen. Voeg de fijngehakte salie en wat zout en peper toe en roer tot een grove pasta.
- Dep de kalfskoteletten droog met keukenpapier. Maak 4 diepe inkepingen in de bovenkant van elke kotelet tot ongeveer driekwart van de dikte van het vlees. Druk de pasta in de inkepingen.
- Bestrijk de koteletten met olie en bestrooi ze met wat zout en peper. Rooster de koteletten 14-16 minuten boven direct halfhoog vuur tot ze gaar zijn maar nog licht rose van binnen. Keer ze in die tijd een maal om.
- Leg de koteletten op 4 borden. Leg op elke kotelet een plakje boter. Halveer de achtergehouden citroen en pers wat citroensap over de boter en het vlees. Garneer met de salie.

Kalfskoteletten gevuld met salie en prosciutto is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane ciabatta
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Cappelletti met prei-bolognesesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfskoteletten met ansjovis en kappertjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskoteletten met zoetzure saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskotelet met Normandische room en calvados
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfskoteletten met champignons en Marsala
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept