Kalfslapje met citroen en rozemarijn

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de kalfslapjes langs alle kanten bruin en giet er de honing over. Breng op smaak. Blus met de azijn en de bruine fond en voeg de rozemarijn toe. Laat 30 minuten garen onder gesloten deksel. Schil de limoenen heel dunnetjes en snijd ze in schijfjes. Voeg ze bij het vlees. Laat nog 15 à 20 minuten verder garen zonder deksel. Geef er pasta bij.

Kalfslapje met citroen en rozemarijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapje met room van groene olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kalfslapje met asperges en roomsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met salie, ham en mozzarella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept