Kalfslever met peertjes

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ik stoof de peren, gehalveerd, geschild en het klokhuis verwijderd met een bolletjes steker, net zacht genoeg en gaar in de Baumes de Venise- een muskaatwijn, met naar smaak suiker en de gele schil van citroen daaraan toegevoegd. Kook het vocht waarin de peren zijn gestoofd in tot het stroperig wordt, voeg peper, zout en room toe en reduceer tot een smakelijke en plezierige saus. Bestrooi de lever licht met peper, zout en een beetje meel. Bak in de koekenpan in olijfolie en boter rosé. Leg de peer op de lever en schenk er wat saus over. Dit is een recept van Hettie Verkaart

Kalfslever met peertjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjes met hangop
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Charlotte met chocolade, peren en rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Basilicumsoep Met Reepjes Kalfslever
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfslever Met Gerookt Spek.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslever Met Sinaasappel.
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept