Kalfsleverbroodje als amuse

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de kalfslever met Cognac, sla de mascarpone los en spatel doorheen. Fruit sjalot aan, giet de jus erop en daarna de room. Laat hierin de knolselderij gaarkoken en blender. Stamp de kalfslever met het spek fijn, werk er het broodkruim door en vervolgens het ei en de kruiding. Passeer deze massa door een zeef, zet op ijs en roer er de eiwitten en room door. Laat in een vorm au bain-marie garen. Smelt de suiker, laat hierin de zwezerik kleuren en voeg vervolgens de boter bij. Laat de Madeira met de brunoise van het eekhoorntjesbrood inkoken, voeg de bouillon toe, laat even goed doorkoken, bewerk met de staafmixer en zeef.

Kalfsleverbroodje als amuse is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept