Kalfsreepjes van Els

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Blancheer de bloemkoolroosjes 3 minuten in water met wat zout. Verhit de olie in een wok, wadjan of hapjespan.
- Fruit het bosuitje in de olie.
- Bestrooi de kalfsvleesreepjes met zout en peper. Dep het vlees eventueel droog met keukenpapier. Roerbak de kalfsvleesreepjes op hoog vuur gedurende 3 minuten in de olie. Voeg de geblancheerde bloemkoolroosjes toe en bak deze ongeveer 1 minuut mee.
- Breng op smaak met nootmuskaat. Roerbak op het laatst even de kaas mee.
- Lekker met aardappelkoekjes of Rösti.

Kalfsreepjes van Els is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kaassaus met groente en aardappels
30 min-
Bekijk recept
Mosselen Van Els
0-10 min -
Bekijk recept
Pompoensoep A La Els
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde Spareribs
30-60 min -
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsreepjes met balsamicoazijn en honing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zwitserse Kalfsreepjes
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsreepjes In Kaassaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept