Kalfsrollade met kervel

2 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De slager vragen om het vlees zo te snijden dat het dun en lang is (bijvoorbeeld 20 op 30 centimeter). Het vlees goed plat kloppen zodat het tijdens het bakken niet samentrekt. Het vlees openvouwen op een met bloem bestrooide werkplank en kruiden met peper en zout. Het gehakt mengen met de fijngehakte sjalotten, peterselie en kervel, de peper en het zout. De vulling op het vlees strijken, dichtklappen en opbinden met keukengaren. Twee vellen aluminiumfolie op elkaar leggen en het bovenste vel beboteren. Het vlees in het midden leggen en er de gepelde uitjes en de laurier omheen schikken. Bedekken met enkele nootjes boter en de folie hermetisch sluiten. De oven voorverwarmen op 225 graden. Vervolgens op 175-200 graden zetten en hierin het vlees gedurende een uur laten bakken.

Kalfsrollade met kervel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Kalfsrollade
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrollade Met Romige Pestosaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden Kalfsrollade
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrollade Met Pittige Saus
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept