Kalfsschnitzel met walnotensaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad de kalfsschnitzel goudgeel in 100 gram boter. Haal het vlees uit de pan en houd deze in de oven warm. Bak in een steelpannetje een gesnipperde ui glazig in 50 gram boter. Voeg er knoflook, tijm, oregano, en 50 gram gehakte walnoten aan toe. Doe vervolgens de bouillon en het braadvocht van het vlees erbij en laat dit even inkoken. De saus vervolgens even zeven en de crème fraîche toevoegen. Ook dit weer aan de kook brengen. Breng het geheel met zout en peper op smaak.

Kalfsschnitzel met walnotensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoen met walnotensaus en rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Walnotensaus
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met walnoten-speksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's met walnotensaus
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept