Kalfsstoofvlees

3 sterren op basis van 7 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het kalfsvlees in blokjes. Verhit de olie en bak er het vlees in tot goudbruine kleur. Bestrooi met peper; Overstrooi met de bloem en bak nog even verder tot de bloem bruin wordt; Voeg er dan het uitgeperst knoflookteentje, tijm, laurier, peterseliestengels, ½ liter water, de vleesbouillon en de tomatenpuree aan toe; Laat het geheel ongeveer ½ uur in een gesloten pan op een zacht vuurtje stoven; Snij intussen de wortelen en de uien klein en doe ze bij het vlees, stoof ze eveneens gaar; Verwijder de peterseliestengels en breng op smaak met peper.

Kalfsstoofvlees is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Traditionele kalfsblanquette
2 uur-
Bekijk recept
Kalfsstoofvlees met witbier
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofvlees
110 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofschotel
0 min
Bekijk recept

Traditionele kalfsblanquette
2 uur-
Bekijk recept
Kalfsstoofvlees met witbier
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofvlees
110 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofschotel
0 min
Bekijk recept