Kalfsvlees in roomsaus

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de ui schoon, snijd hem klein en fruit hem in de boter of margarine goudgeel, leg het vlees in de natgemaakte pot, strooi er peper en zout op en bedek het met de gefruite ui. Schenk de wijn en de room erbij en doe de gewassen takjes peterselie in de pot. Zet de gesloten pot in een koude oven en laat het gerecht 45 minuten gaar worden bij een temperatuur van 200°C. Haal de takjes peterselie er voor het opdienen uit. Geef er 200 g aardappelpuree bij en 250 g sperziebonen.

Kalfsvlees in roomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept