Kalkoen met dragon

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid het vlees met peper en zout. Los het bindmiddel op in de room. Smelt de margarine in een (bruineer)schotel in de microgolf in 30 sec. op volle kracht.Doe nu het vlees en de sjalotten erbij en laat 12 min. garen op volle kracht. Roer tijdens de bereiding een paar keer om. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Haal de kalkoen uit de bruineerschotel en houd hem warm.Roer de vermouth door het braadvocht.Laat in de microgolfoven inkoken tot de helft van het volume.Voeg room, olijven, in stukken gesneden selder en dragon toe. Roer om en laat nog 3 min. inkoken op volle kracht. Doe de stukken kalkoen opnieuw in de saus.Warm het gerecht nog een 30 sec. door. TIP: Voor extra smaak kan je een bouillonblokje in het kookwater van de rijst doen.

Kalkoen met dragon is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept