Kalkoen met uitjes en rozemarijn

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Bak de kalkoen rondom bruin in een 1/2 eetlepel olie. Roer de tomatenpuree erdoor en voeg vervolgens kaneel, kruidnagel, 1 takje rozemarijn, rode wijn en bouillon toe. Laat de kalkoen op een zacht vuur zo'n 30 minuten stoven tot hij gaar is.
- Bak intussen in een andere pan in 1 eetlepel olie de uitjes op een zacht vuurtje in circa 10 minuten lichtbruin.
- Voeg ze samen met de tomaatjes toe aan het kalkoenvlees en stoof alles nog zo'n 5 minuten. Serveer de tagliatelle erbij.

Kalkoen met uitjes en rozemarijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept