Kalkoenfilet gevuld met Parma-ham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de kalkoenfilets met een scherp mesje open (envelop). Leg in elke filet een plak Parma-ham en bestrooi met wat salie. Vouw de filets dicht en steek deze vast met een cocktailprikkertje. Kruid de filets met peper en zout. Bak de filets in wat boter goudbruin tot ze net gaar zijn.
- Houd ze warm in de oven of grill.
- Strooi in de braadjus wat salie, de rode wijn en de vleesjus. Laat op een laag vuurtje even inkoken.
- Snijd de filets in mooie plakken en dresseer deze op grote borden. Giet de saus eroverheen. Serveer met kleine maiskolfjes, aardappelkroketjes, rösti of pasta.

Kalkoenfilet gevuld met Parma-ham is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept