Kalkoenhaasje met parmaham en pesto

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voordat je begint eerst de takjes rozemarijn een half uurtje in het water weken. Snij met een scherp mesje de kalkoenhaasjes in, zodat je ze kunt vullen met 1 theelepel pesto. Rol de haasjes nu in een plak parmaham en steek het vast met een takje rozemarijn. Kwast ze in met wat olijfolie en gril ze aan iedere zijde ongeveer 6 minuten. Te combineren met gebakken aardappelen

Kalkoenhaasje met parmaham en pesto is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Kalkoenpakketjes en smeuïge saus met geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
KALKOENHAASJE MET CHAMPIGNONROOMSAUS
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenhaasje Met Tomaten Honingsaus.
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenhaasje met parmaham en pesto
0 min
Bekijk recept