pel de sjalotten en snipper ze fijn beboter een vuurvaste schotel voeg er de sjalotsnippers en de witte wijn bij kruid de kabeljauwmoten met peper en zout, leg ze in de vuurvaste schotel dek af met aluminiumfolie plaats in een oven van 180°C gedurende 15 à 20 minuten controleer of de vis gaar is maak de prei schoon en snij in julienne smelt een nootje boter en stoof de prei gaar breng op smaak met peper en zout neem de kabeljauw uit de vuurvaste schotel en verwijder het vel en de graten giet het viskookvocht in een kookpan en laat inkoken voeg de room en de mosterd bij het viskookvocht en laat de saus indikken breng op smaak met peper en zout neem de pan van het vuur en roer er de eierdooiers en het bieslook onder verdeel de prei over de 4 borden en schik er de kabeljauwmoten op trek de krab in reepjes en verdeel deze over de vis giet de saus over de vis en plaats de borden even onder de grill serveer met gekookte aardappelen of hertoginnenaardappelen