Kabeljauw met prei en surimi

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

pel de sjalotten en snipper ze fijn beboter een vuurvaste schotel voeg er de sjalotsnippers en de witte wijn bij kruid de kabeljauwmoten met peper en zout, leg ze in de vuurvaste schotel dek af met aluminiumfolie plaats in een oven van 180°C gedurende 15 à 20 minuten controleer of de vis gaar is maak de prei schoon en snij in julienne smelt een nootje boter en stoof de prei gaar breng op smaak met peper en zout neem de kabeljauw uit de vuurvaste schotel en verwijder het vel en de graten giet het viskookvocht in een kookpan en laat inkoken voeg de room en de mosterd bij het viskookvocht en laat de saus indikken breng op smaak met peper en zout neem de pan van het vuur en roer er de eierdooiers en het bieslook onder verdeel de prei over de 4 borden en schik er de kabeljauwmoten op trek de krab in reepjes en verdeel deze over de vis giet de saus over de vis en plaats de borden even onder de grill serveer met gekookte aardappelen of hertoginnenaardappelen

Kabeljauw met prei en surimi is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept