Kabeljauw met Sinaasappelsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de vis in mooie stukken, de prei klein en de champignons in plakken. Laat de boter in een hapjespan (o.i.d.) smelten, maar niet bruin worden. Doe de sinasaappelsap in de pan. Als die warm is geworden gaat de vis, de prei en de champignons erin. Leg een deksel op de pan en laat de vis op zachte vuur gaar worden (ong. 15 min). Haal de stukjes vis uit de pan, roer de creme fraiche en de kruiden bij de overgebleven nat en doe de vis terug in de pan. Alles weer warm laten worden, een beetje dille over de vis met saus strooien en pan op tafel zetten. Gekookte aardappels en een salade erbij geven.

Kabeljauw met Sinaasappelsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Friszure cheesecake met sinaasappelcompote
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept