Kabeljauw met zalmblokjes en garnalen in kerrieroo

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de kabeljauwfilet in een ingevette ovenschaal. Besprenkel de vis met citroensap en verdeel de zalmblokjes en de garnalen erover. Snij het bosuitje in ringetjes. Vermeng dit met de peterselie, de kerriepoeder, de crème fraiche en wat zout en peper. Verdeel dit mengsel goed over de vis. Zet de schaal ca. 20-25 minuten in de oven Met dank aan anna

Kabeljauw met zalmblokjes en garnalen in kerrieroo is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept