Snipper de ui, snijd het pepertje fijn en de olijven in plakjes. Doe de witte bonen in een vergiet en laat ze uitlekken. Dompel de tomaten even onder in kokend water, spoel ze af met koud water en ontvel ze. Snij ze in blokjes.Borstel de citroenen af en snij ze in dunne plakjes. Schep de bloem, helft van de kruiden, zout en peper in een diep bord door elkaar. Klop in een tweede bord de ei met een scheutje melk los. Schep in een derde bord het paneermeel en de kaas door elkaar. Haal nu de stukken kabeljauw eerst door de bloem, dan het ei en tenslotte door het kaasmengsel. Zet een koekenpan en braadpan op het vuur en verdeel de olijfolie over beide pannen. Fruit in de braadpan de ui glazig, pers de knoflook erboven uit en schep er de bonen, olijven, tomaatblokjes en de rest van de provencaalse kruiden door. Breng op smaak met citroensap en laat het geheel, af en toe omscheppend, goed warm worden. Bak intussen in de koekenpan de gepaneerde kabeljauw in 3 minuten per kant op middelhoog vuur gaar en goudbruin. Schep het bonenmengsel op de borden en leg de vis er bovenop. Garneer met de citroenschijfjes. Serveer eventueel met stokbrood en rauwkostsalade.