Kwartels met druiven

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

voor 4 personen, klaar in 40 minuten Pel de druiven. Prak een derde ervan fijn. Omwikkel elke kwartel met een sneetje spek en bind ze vast. Verhit de olie in een pan met dikke bodem. laat daarin de kwartels bruinen en draai ze regelmatig om. Haal de pan van het vuur, doe er de cognac in en flambeer. Voeg de geprakte druiven toe, leg onmiddellijk het deksel op de pan en zet terug op het vuur. laat nog een 20-tal minuten sudderen op een zeer zacht vuurtje. Haal de kwartels uit de pan en houd ze warm. Voeg de boter en de rest van de druiven toe aan het kookvocht en breng aan de kook. Serveer de kwartels overgoten met de saus en omringd door druiven.

Kwartels met druiven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kwartelfilets met Spaanse spinazie
30 min-
Bekijk recept
Kwartels met clementines en honing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kwartel met geurige couscous
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kwartel met rozemarijn en druiven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept