kwartels met druiven

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

kwartels kuisen en droogdeppen de panklare kwartels kruiden met peper en zout en gaar bakken in de boter uit de pan nemen en warmhouden in de alluminiumfolie de braadjus deglaceren met de curaçao en de bruine fond alles even laten opkoken de druiven bij voegen en goed laten doorwarmen in de saus niet meer laten koken de kwartels presenteren op warme borden en overgieten met de saus Variatietip: kwartels kunnen ook vervangen worden door piepkuikens

kwartels met druiven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kwartelfilets met Spaanse spinazie
30 min-
Bekijk recept
Kwartels met clementines en honing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kwartel met geurige couscous
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kwartel met rozemarijn en druiven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept