Was de druiven, haal ze van de takjes en dep ze droog. Als u veel tijd hebt, kunt u de druifjes ontpitten. Zo vermijdt u dat iedereen pitjes uit zijn mond moet halen! Maak de boontjes schoon en laat ze ongeveer tien minuten koken in stoom of gezouten water. Wrijf de binnenkant van de kwartels in met zout en peper en stop de druiven er in. Toebinden met keukendraad. Bak de kwartels aan in een pan met olijfolie. Als ze een goud kleurtje krijgen haalt u ze uit de pan en legt u ze op absorberend keukenpapier. Doe het bakvet weg. Leg de kwartels weer in de pan, voeg de witte wijn en het citroensap toe. Bak de kwartels op een matig vuurtje gedurende ongeveer 15 minuten. Draai ze een of twee keer om. Voeg de druiven toe en laat nog 10 minuten bakken. Meng af en toe. Hak de peterselie fijn. Leg de kwartels en de druiven op een schotel. Leg de boontjes versierd met peterselie op de zijkanten en besprenkel met citroensap. een recept van Paule Neyrat
Kwartels met druiven en prinsessenboontjes is een recept van Jerryke's Cuisine