Kwartels uit het land van Herve

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kwartels barderen, laten korsten in hete boter en dan verder gaarbakken. De pan deglaceren met de wijn. De Luikse siroop en de druiven toevoegen en kruiden. Per persoon 2 sneden brood ter grootte van een kwartel en van ongeveer 3 centimeter dik uithollen, opvullen met Hervekaas en roosteren in de oven. Deze toastjes op een schotel schikken, de kwartels erop leggen en overgieten met de saus.

Kwartels uit het land van Herve is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Quiche met Hervekaas en uien
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met herve
Bekijk recept
Kwartels Uit Het Land Van Herve
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tartiflette met Herve
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kwartelfilets met Spaanse spinazie
30 min-
Bekijk recept
Kwartels met clementines en honing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kwartel met geurige couscous
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kwartel met rozemarijn en druiven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept