Lamskoteletjes met ricotta en zongedroogde tomaten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De tomaten laten uitlekken en fijnsnijden. De steeltjes van de basilicum verwijderen en de blaadjes in fijne reepjes snijden. Dit alles bij de ricottakaas mengen samen met peper en zout. De lamskoteletten aanbakken. Een koffielepel van de ricotta mengeling erop wrijven en bestrooien met raspadoura. Enkele minuten onder de grill laten bruinen. Serveren met gebakken aardappelen en een notensalade.

Lamskoteletjes met ricotta en zongedroogde tomaten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept