Lamskoteletten met krokante kokoskorst

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
stijd: 10 minuten + 2 uur marineren Kooktijd: 10 minuten Ontdoe het vlees van overtollig vet en zenen. Laat een beetje vet zitten voor de smaak. Meng de andere ingredienten in een schaal en roer tot het kokos helemaal vochtig is. Voeg de koteletten toe en druk het kokosmengsel erop. Dek de schaal met plastic af en laat het vlees 2 uur in de koelkast marineren. Leg de koteletten op een koud, met olie ingevet rooster. Rooster ze onder een matig hete grill 3 tot 5 min. aan weerskanten krokant en goudbruin. Bewaren: langer marineren kan geen kwaad. Het vlees kan zo'n 2 dagen van tevoren bereid worden en afgedekt gekoeld worden. Breng het voor het roosteren op kamertemperatuur. serveer met gestoomde rijst of plat brood en bijvoorbeeld pindasaus.

Lamskoteletten met krokante kokoskorst is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept