Lamskroon in kruidenkorst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor (240° C). Olie een gratineerschotel in. Verwijder de steeltjes van de takjes peterselie en kervel. Giet dit in de bowl van een keukenrobot, samen met de gehakte ansjovisfilets, de tijm, de look en de gepelde en in twee gesneden sjalotten, alsook het verkruimelde broodkruim. Mix alles tot een homogene pasta. Strijk de lamskroon met de handen gelijkmatig in met mosterd. Doe er zout en peper op. Smeer er daarna de kruidenpasta op uit en druk aan zodat hij vastkleeft. Leg in de schotel. Overgiet met olijfolie. Bak 25 minuten in de hete oven. Laat 10 minuten rusten in de uitgeschakelde oven. Serveertip: Omdat het oog ook wat wilt: snij de lamskroon aan voor uw tafelgenoten. een recept van Delhaize

Lamskroon in kruidenkorst is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrild hamlapje met kruidenkorst en boerenkoolbitterballetjes
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskroon met esdoornsiroop, rozemarijn en zoete aardappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met primeurgroenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept