Lamsrug in een korst van zoete kruiden

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220° C. Meng in een kom komijn, koriander, kaneel, look, paneermeel, citroenschil en -sap, 2 eetlepels olijfolie, zout en peper. Houd apart. Verwarm de derde eetlepel olijfolie. Bak de stukken lamsrug 3 minuten aan elke kant aan. Kruid met zout en peper. Bestrijk de stukken lam met het kruidenmengsel. Leg de stukken lamsrug op een ovenplaat. Laat ze 18 minuten bakken. Haal het vlees uit de oven en verpak het in aluminiumfolie. Laat 10 minuten rusten. Snij in stukken. Verdeel het vlees over de borden. Garneer met koriander en besprenkel met wat citroensap om de smaak te versterken. Serveer er couscous bij met gegrilde paprika's. Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Snijd de gegrilde paprika's in fijne reepjes. Meng de couscous en de gesneden paprika's en serveer meteen.

Lamsrug in een korst van zoete kruiden is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Lamsrug met olijven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrug in een korst van zoete kruiden
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrug in een korstje van tuinkruiden
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamsrug met tijm gevuld met emmental
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept