Enkele uren vooraf giet u de Noilly Prat over de rozijntjes. Laat ze weken. Snij de paprika in heel kleine blokjes. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en kleur de lamsrumpsteak goudbruin (2 min. aan elke kant). Voeg de blokjes paprika toe en laat het vlees op een zachter vuur gaar worden (4 tot 8 min., afhankelijk van de dikte van het vlees). Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en hou het warm. Giet de rozijntjes met Nolly Prat in de pan. Laat 3 min. goed doorkoken. Voeg 3 eetl. room toe en bind lichtjes met het mengsel van boter en bloem, dat u beetje bij beetje toevoegt. Breng op smaak met kerrie, cayennepeper, peper en zout. Geef er kroketjes of rijst bij, met fijne boontjes of een frisse sla.
Lamsrumpsteak met rozijntjes en rode paprika is een recept van Jerryke's Cuisine