Lamsrumpsteak met rozijntjes en rode paprika

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Enkele uren vooraf giet u de Noilly Prat over de rozijntjes. Laat ze weken. Snij de paprika in heel kleine blokjes. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en kleur de lamsrumpsteak goudbruin (2 min. aan elke kant). Voeg de blokjes paprika toe en laat het vlees op een zachter vuur gaar worden (4 tot 8 min., afhankelijk van de dikte van het vlees). Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en hou het warm. Giet de rozijntjes met Nolly Prat in de pan. Laat 3 min. goed doorkoken. Voeg 3 eetl. room toe en bind lichtjes met het mengsel van boter en bloem, dat u beetje bij beetje toevoegt. Breng op smaak met kerrie, cayennepeper, peper en zout. Geef er kroketjes of rijst bij, met fijne boontjes of een frisse sla.

Lamsrumpsteak met rozijntjes en rode paprika is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsrumpsteak Met Tomaten Basilicumsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
LAMSRUMPSTEAK MET GEVULD WITLOOF.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept